Besöksinformation

Res, Bo och Upplev

I Borås finns upplevelser för en hel livstid. I stadskärnan trängs fantastiska kulturupplevelser tillsammans med en varierad och bra shopping. Staden passar liten som stor och alla intresseområden. I Borås väntar starka naturupplevelser bara runt hörnet. Vi hoppas att du ska trivas i vår stad.

Läs mer

Informationskartor och p-karta

På Kretsloppets karta över P-platser i centrala Borås, kan du enkelt se de parkeringsplatser som vi rekommenderar, de som ej rekommenderas och de som är avstängda. Du får här också information om respektive p-plats timkostnad, sms-kod och GPS-koordinater.

Läs mer

Kretsloppsdagen

Välkomna till nionde upplagan av Kretsloppsdagen i Borås Lördagen den 16 september. En dag som fyller gator och torg med löpare och publik, från när och fjärran. Helt enkelt folkfest från tidig morgon till sen eftermiddag.

Läs mer

Kretsloppsveckan

Kretsloppsveckan – en arena för att kommunicera stadens miljöfrågor Borås Energi och Miljö har en dröm om ett fossilbränslefritt Borås. En hållbar kretsloppsstad där olika energiströmmar tas till vara och omvandlas till nyttor för stadens företag och invånare.
Läs mer