Låt ditt företag bli en del av Kretsloppet

Den 16 september arrangeras Borås största löparevent – Kretsloppet. Då kan du, ditt företag eller organisation synas på allra bästa plats. Vi har vikt Stora torget, Kretsloppets hjärta, för dig som vill visa hur ditt företag eller organisation jobbar för en mer hållbar framtid. En möjlighet som bara återkommer en gång om året.

Boka ert eget tält – en samlingspunkt för ert företags deltagande. Nytt för i år är att vi håller till i Stadsparken. Dit kan ni också bjuda in övriga medarbetare, anhöriga och kunder före och efter loppet. Där kan ni få företagsservice i form av massage och lättare underhållning. Boka i bod tid, antalet teamtält i Stadsparken är begränsat.
Gå till beställning

 

 

Antalet företag växer för varje år i Kretsloppet, vi vet varför. För att förenkla hanteringen kring företagens anmälningar till loppet använder vi oss av så kallade värdebevis. Värdebeviset gäller för en start i Kretsloppet och innehåller en unik kod som är kopplat till ert företag. Med värdebevis koden kan var och en, själv registrera sin anmälan, både individuellt och i lag, här på Kretsloppets hemsida.
Gå till beställning

 

 

Ett trevligt sätt att synas i mängden under Kretsloppet är att ha en egen företags t-shirt.
Gå till beställning

 

 

Varför inte göra ett eget företagsevent i samband med Kretsloppet. Teamtältet blir den naturliga samlingsplatsen, beställ picknick för anställda och kunder. Ni kan även fylla på med bord och stolar.
Gå till beställning

 

 

För att underlätta för er företagare har Kretsloppet tagit fram ett kommunikationspaket. Det innehåller texter och signaturer fritt för er att använda i er kommunikation och interna marknadsföring.
Gå till Kommunikationspaket för företag