Miljöpartner och grundare


Lokal mediepartner

Borås Tidning är Sjuhärads största mediahus, här får du de senaste nyheterna om Sjuhärad och resten av världen. Med en stark lokal närvaro och nära relation till läsare, kunder och andra aktörer erbjuder våra varumärken effektiv och relevant marknadskommunikation för näringsliv och handel.


Platinapartner

SplitVision är Borås stadsnät. Nätet är byggt med fiberoptisk kabel och erbjuder företag och privatpersoner bredband med mycket hög kapacitet. Anslutna fastigheter har tillgång till ett driftsäkert nät som klarar såväl dagens alla tjänster som morgondagens krav och möjligheter. SplitVision har inget eget tjänsteutbud, men tillhandahåller en marknadsplats för tjänsteleverantörer mot privatpersoner och företag. När du är ansluten kan du själv välja fritt ur det stora utbud av tjänster och leverantörer som finns i SplitVisions nät. Nätet är helt operatörsneutralt. På så sätt gör vi det möjligt för marknadens olika aktörer att nå sina kunder och säkerställer samtidigt att boråsarna har tillträde till marknadens bästa tjänsteutbud. SplitVision, är ett affärsområde inom Borås Elnät AB. I dagsläget är cirka 700 arbetsplatser och 12 800 privata hushåll anslutna till stadsnätet.


Guldpartner

En del säger att man inte ska lägga alla ägg i samma korg. De har missat hela poängen.

Det bästa boendet
Vi är stadens största kommunala bostadsbolag och samtidigt ett av de äldsta i landet. Bolaget som ägs av Borås Stad har som uppgift att tillhandahålla ett rikt och varierat utbud av lägenheter i alla stadsdelar. Vår vision är att erbjuda det bästa boendet för boråsarna. Det bästa boendet för dig.

Vi på Borås Bil gruppen är stolta över vårt arv, i över 80 år har vi levererat och servat bilar till Sjuhäradsbor och det är något som vi älskar att göra lika mycket idag som då. Glädjen över att få jobba  med vår passion i livet är fantastisk, att få möjligheten att hjälpa människor till ett tryggt bilägande  är något som driver oss varje dag.

Hos oss på Borås Elhandel ska det vara enkelt att få hjälp med sina frågor kring el och elavtal.  Här får du svar när du ringer. Det som många upplever som god kundservice är självklart hos oss. Våra kunder finns i hela Sverige och vi känner varmt för de gröna alternativen. Därför innehåller våra leveranser ingen el från fossil produktion. Hos oss är du i trygga händer.


Tryckpartner


Silverpartner

ADinQ Butiks-tv,  Att synas där människor finns, Tv-reklam i kassalinjen hos ICA & WiLLY:S i över 500 butiker i Sverige.

Ät gott och njut av priset!


Bronspartner

Unigraphics är en bred leverantör inom märkning och profilering och vi erbjuder kundunika produkter och tjänster med snabba leveranstider. Ett urval ur vårt sortiment är Stämplar, Flaggor, Expo- och Profilprodukter, Skyltar, Namnbrickor, Industrimärkning och Trycksaker. Produkter som stärker varumärken och affärer. UniGraphics finns i Borås och vi har en mångårig spetskompetens med personlig service och även moderna webbshoppar.


Byggpartner

Ett av Sveriges mest expansiva byggföretag med över 30 års erfarenhet & 150 anställda. Vinnare i Årets Byggföretag & Sverige bästa arbetsplatser 2017!


Prispartner

Vi är Din lokala Apple-expert
Att alltid vara det bästa alternativet på Din ort är vårt mål. Vi är en av Sveriges ledande Apple-återförsäljare med butiker, auktoriserad service, utbildningar, företagslösningar och konsult. Utöver Apples sortiment och tillbehör erbjuder vi kunskap för att förenkla och effektivisera våra kunders it-miljö. Vi utbildar och utvecklar såväl privatpersoner som företag.

Make IT hjälper dig att jobba smidigt och säkert – oavsett var, när eller hur du arbetar. Med mottot Always Online har de blivit en naturlig IT-avdelning för många företag i Sjuhärad sedan 2000

Kärnan i en global koncern
Rudholm och Haak AB i Viared är centralkontoret i koncernen Rudholm Holding. Huvudnäringen ligger i att förse konfektionsbranschen med tillbehör till sina plagg. Detta innefattar basartiklar, till exempel band, mellanlägg och tråd, men även logomärkta produkter, till exempel knappar, vävda etiketter, hang tags, och många andra artiklar. För att skapa ett så effektivt flöde som möjligt har Rudholm flera kontor både i Europa och Asien. Att ha folk på plats nära producenterna ger en bra möjlighet att övervaka kvalitén på produkterna och undvika onödigt frakt då kunderna i många fall använder fabriker i samma land. Att se hela bilden och ta fram så kompletta lösningar som möjligt har alltid varit en strävan och Rudholm & Haak kan idag länka ihop samtliga delar av kedjan;  från design till produktion till distribution.


Samarbetspartner


Teampartner


Arrangör och Ägare


Underleverantör och medarrangör

TL Event har mer än 20 års erfarenhet av event marketing och varumärkesstärkande koncept. Vi erbjuder del- eller totallösningar med ett brett utbud av tjänster och produkter för idrottsarrangemang, nöjesupplevelser och företagsaktiviteter där uppdragsgivare kommunicerar med olika målgrupper.


Världsnaturfonden WWF