KRETSLOPPET I BORÅS 17 SEPTEMBER

Det finns en passande distans för alla, oavsett om du springer eller går. Välj den sträcka du är intresserad av för karta, tävlingsinformation och anmälan. 

LILLA KRETSLOPPET
2 KM - 17 SEPTEMBER

Ett lopp för alla taggade löpare med mycket energi och spring i benen.

Starttider
Startgrupp 1 (11-12 år): 11:00
Startgrupp 2 (9-10 år): 11.05
Startgrupp 3 (7-8 år): 11.10

Start
Sven erikssonsgatan i höjd med Krokshallstorget

Mål
Stora Torget

Datum
17 september

Anmälningsavgift
195 kr

Åldrar
7 – 12 år

Banprofil
En av Sveriges flackaste banor.

DE 3 500 FÖRST ANMÄLDA FÅR ÅRETS DESIGNADE T-SHIRT

TÄVLINGSINFORMATION

Anmälan

Anmälan kan göras på hemsidan t.o.m. tävlingsdagen före 10.00
Du betalar enkelt anmälningsavgiften på hemsidan direkt med kort, det går bra att betala för flera deltagare vid ett och samma betalningstillfälle. Vid anmälan efter den 28 augusti gäller nummerlapp utan namn.

En olycksfallsförsäkring ingår i anmälningsavgiften för alla deltagare. Vid eventuell skada kontakta Kretsloppet på telefon (Korpen Borås) 033-12 04 10 för vidare information och skadeanmälan. Deltagande sker på egen risk.

Anmälan företag/organisation

Om ni är ett företag eller organisation som vill anmäla er och betala genom faktura så måste ni beställa en värdekod som ni kan använda vid era deltagares individuella anmälan.

Ni beställer värdekoder HÄR så återkommer vi inom någon dag med bekräftelse och kod.

Koden använder sedan era deltagare när de fyller i sin individuella anmälan. Ni anger koden i rabattkodsfältet.

Fakturan skickas i oktober när alla loppen i Kretsloppscupen är över.

Om du har frågor angående anmälan eller fakturering så kan du kontakta karin.norrbin@korpenboras.se eller 033-120410

Startpaket

Kretsloppets startpaket. Varje deltagare får nummerlapp med eget namn. De 1 500 först anmälda till 300m och 2 km erhåller Kretsloppets designade funktions t-shirt, värde 290 kr. "Först till kvarn gäller". Vid anmälan kan man göra ett aktivt val, välja eller avstå funktions t-shirt.

(OBS! Vid anmälan 13/9 - 2/10 gäller nummerlapp utan namn samt startpaket så långt lagret räcker)

Lagtävling

Kretsloppets lagtävling avgörs enligt följande:
Herrklass: Slutresultat/placering av lagets snittid på 10 km, beräknad på den sammanlagda tiden av lagets 4 bästa herrar.
Damklassen: Slutresultat/placering av lagets snittid på 10 km, beräknad på den sammanlagda tiden av lagets 4 bästa damer.
Mixklass: Slutresultat/placering av lagets snittid på 10 km, beräknad på den sammanlagda tiden av lagets 2 bästa damer och 2 bästa herrar.

Resultatlistor finns tillgängliga fr.o.m. 4 oktober 2021.

Tidtagning

Din starttid registreras vid startlinjen och sluttiden vid mållinjen, du får därmed en nettotid. För startgrupp 1 gäller den officiella tiden från startskottet, första deltagaren i mål är alltså loppets segrare. Nummerlappen skall bäras väl synlig på bröstet för erhållande av tid. Tidtagningen görs genom engångschip som är placerade på nummerlappens baksida. Rör inte detta! (OBS! Vid anmälan 29/8 - 17/9 gäller nummerlapp utan namn)

Tävlingscentrum

Under Kretsloppet bubblar hela staden av liv. Se målgången och heja på alla löpare vid Allégatan som är målgång för samtliga sträckor. Tävlings- och utställningscentrum finns på Stora Torget, Stora Brogatan och Torggatan. Vid Rådhusterrassen (Stora Torget) finns storbildskärm och uppträdanden under hela dagen. På både Stora Torget och i Stadsparken kommer det att finnas familjeaktiviteter och föreningar som visar upp sina verksamheter. Dagens program presenteras under Kretsloppsveckan.

Se översiktskartan

Nummerlappsuthämtning

Nummerlappar lämnas ut mot uppvisande av startbevis som skickas per sms. Lagens startpaket lämnas ut sampackade. Nummerlappar kan hämtas ut följande tider i informationstältet på Stora torget i Borås:
30 september 12:00 -18:00
1 oktober 12:00 - 18:00
2 oktober 8:30 - 30 minuter innan den valda loppet starttid.

Återbetalning och överlåtelse

Kan loppet inte genomföras som planerat och blir inställt gäller Kretsloppets återbetalningsgaranti. Av säkerhetsskäl tillåter vi inte överlåtelse av startplats då vi måste kunna säkerställa att startnummer stämmer in på registrerad deltagare.

Din RaceID-profil

För att anmäla dig måste du ha en RaceID-profil, om du inte har en sen tidigare. När din anmälan och betalning är registrerad får du ett bekräftelsemail med länk till ditt kvitto i din RaceID-profil. För att delta i Kretsloppscupen krävs att du anmäler dig med samma RaceID-profil till samtliga månadslopp.

I din RaceID profil finns:
- Länk till tävlingsinformation och startlistan
- Möjlighet att ladda ned ditt kvitto
- Möjlighet att uppdatera och ändra uppgifter fram t.o.m 12 september, kontakta support@raceid.com eller karin.norrbin@korpenboras.se (Därefter kan inga ändringar göras förrän den 30 september - 2 oktober i Kretsloppets informationstält på Stora Torget)

Startbevis

Information om startnummer och nummerlapp kommer att skickas ut per SMS eller e-post en vecka innan loppet. Startlistor och startgrupper presenteras på RaceID under vardera sträcka. Allt du behäver veta inför tävlingsdagen publiceras på www.kretsloppetiboras.se ca två veckor innan loppet

Laganmälan

Det går bra att skapa lag till samtliga månadslopp, dock tävlar alla individuellt. Om ni vill skapa lag så gör ni det när en deltagare anmäler sig genom att trycka på knappen “skapa lag” under rullistan med lagnamn.
Alla deltagare som har anmält till ett lag sampackas i en kartong med alla lagets startpaket och hämtas alla ut samtidigt. Detta gäller endast för deltagare i laget som anmält sig före 7 september.

Prisutdelning/resultat

Presentation av vinnare och prisutdelningar sker efter respektive lopps målgång. Priser och pokaler delas ut till topp tre i respektive dam/herr klass 2 km Tjej/kille + pokaler till lag 10 km dam/herr 5 km dam/herr Segrare Kretsloppscupen dam/herr Tävlingsresultat presenteras löpande på Kretsloppets hemsida under tävlingsdagen. Målgångsbilder och tider visas rullande på storbildsskärmar vid Rådhuset och målgång. Resultatlistor publiceras i Borås tidning den 3 oktober och på Kretsloppets hemsida. Deltagare i startgrupp med tidtagning och som angett mobilnummer vid anmälan, får via SMS tid för start och sluttid vid målgång.

Ej avhämtade priser
Kan avhämtas, fr.o.m. 7 oktober, på Korpens Kansli, Träffpunkt Simonsland Viskastrandsgatan 5 Borås, fram t.o.m. 31 oktober 2021.

Karta/avspärrat område

På Kretsloppets karta över viktiga placeringar och p-platser i centrala Borås, kan du enkelt se de parkeringsplatser som vi rekommenderar och de som är avstängda. På denna karta kan du dessutom ta del av var viktiga funktioner är placerade inom tävlingscentrum.
Karta p-platser

Karta avspärrat område

Klädinlämning

Det finns möjlighet att kostnadsfritt lämna in överdragskläder, väskor och liknande i förvaringsdepån i Stadsparken (Arrangörerna ansvarar inte för värdesaker.)

Se placering på kartan

Toaletter

Toaletter finns vid startområdet på Sven-Eriksonsgatan, efter målgång vid Hötorget samt utmed banan för 5 km/5 km gång och 10 km.

Se toaletternas placering på kartan

Sjukvård

Finns vid målområdet på stora torget. Behöver du hjälp utmed banan tag kontakt med våra funktionärer utmed banan. Om du bryter ditt lopp, vänligen meddela tävlingsledaren. Vid allvarlig skada eller livshotande situation ring 112.

Uppvärmning

10 minuter före första starttid, vid startområdet på Sven Eriksonsgatan.

Cykelparkering

Ta cykeln till tävlingscentrum! På Stadsparksbadets parkering finns det under tävlingsdagen en bevakad och kostnadsfri cykelparkering.

Karta cykelparkering

Följ löpare under loppet

Vill du följa löpare under loppet. Ladda ned appen MIKA och ange löparens startnummer.

Upplysning/information

Kontakta Korpen Borås: 033-120410 eller karin.norrbin@korpenboras.se