Boka teamtält

Boka ert eget tält – en samlingspunkt för ert företags deltagande. Nytt för i år är att vi håller till i Stadsparken. Dit kan ni också bjuda in övriga medarbetare, anhöriga och kunder före och efter loppet. Där kan ni få företagsservice i form av massage och lättare underhållning.

Boka i bod tid, antalet teamtält i Stadsparken är begränsat. 

Värdebevis

Antalet företag växer för varje år i Kretsloppet, vi vet varför. För att förenkla hanteringen kring företagens anmälningar till loppet använder vi oss av så kallade värdebevis. Värdebeviset gäller för en start i Kretsloppet och innehåller en unik kod som är kopplat till ert företag. Med värdebevis koden kan var och en, själv registrera sin anmälan, både individuellt och i lag, här på Kretsloppets hemsida.


 

T-shirt med eget tryck

Ett trevligt sätt att synas i mängden under Kretsloppet är att ha en egen företags t-shirt.
 

Kommunikationspaket

För att underlätta för er företagare har Kretsloppet tagit fram ett kommunikationspaket. Det innehåller texter och signaturer fritt för er att använda i er kommunikation och interna marknadsföring.


 

Mat / Picknick

Varför inte göra ett eget företagsevent i samband med Kretsloppet. Teamtältet blir den naturliga samlingsplatsen, beställ picknick för anställda och kunder. Ni kan även fylla på med bord och stolar.