Boka teamtält

Börja redan nu planera för ditt företags medverkan i Kretsloppet 2018. Allt fler företag och organisationer ser Kretsloppet som en både rolig och viktig del i samvaron på jobbet. Alla kan delta – det finns distanser som passar alla, nybörjare, motionärer och elit.
Boka ett eget teamtält där personalen kan samlas både före och efter loppet. Ladda tillsammans och fira tillsammans. Dessutom kan du bjuda in både anhöriga och kunder till ditt teamtält i Stadsparken. 

Värdebevis/Fakturalag

Värdebevis – Kan enkelt delas ut till anställda och kunder. Ni köper värdebevisen till en fast kostnad av det lägsta priset fram till tävlingsdagen.
Nytt för i år är att ni kan beställa värdebevis till jubiéumspris 295:-/st vid köp av minst 20 styck kan ni få er logotyp tryckt på värdebeviset. Erbjudandet gäller fram till 30 juni.

Fakturalag – När ni startar ett fakturalag får ni en inloggningslänk som era anställda använder för att anmäla sig. Efter avslutad tävling får ni en samlad faktura för hela arbetsplatsen.


 

T-shirt med eget tryck

Vi syns – och ni syns tillsammans – kan vara en bra tanke när du och ditt företag ställer upp i Kretsloppet. Beställ företagets egen t-shirt, välj färg och självklart finns det plats för er egen logga.
 

Kommunikationspaket

För att underlätta för er företagare har Kretsloppet tagit fram ett kommunikationspaket. Det innehåller texter och signaturer fritt för er att använda i er kommunikation och interna marknadsföring. 

Mat / Picknick

Förstärk teamkänslan i ert tält med en välsmakande picknick. Allt för att göra Kretsloppsdagen till ett minne och samtalsämne under hela året.
 

Löpträna med företaget

Passa på att ge dina medarbetare möjlighet att komma igång med löpträning, bli snabbare på milen eller klara av ännu längre distanser. Samla er till gemensam uppladdning för Kretsloppet!
Oavsett om ni är ett gäng erfarna löpare eller bara vill komma igång med träningen så kommer det att finnas utmaningar efter var och ens förmåga.
Ingenting är så motiverande och hälsofrämjande som att träna med andra. Ni kan se fram emot trevliga träffar med många skratt! 

Kontakta oss

Kontakta oss för tips om hur ni kan vara med och synas.
– Profilprodukter
– Banderoller
– Rollups
– Övrigt