Boka teamtält

Börja redan nu planera för ditt företags medverkan i Kretsloppet 2019. Allt fler företag och organisationer ser Kretsloppet som en både rolig och viktig del i samvaron på jobbet. Alla kan delta – det finns distanser som passar alla, nybörjare, motionärer och elit. Boka ett eget teamtält där personalen kan samlas både före och efter loppet. Ladda tillsammans och fira tillsammans. Dessutom kan du bjuda in både anhöriga och kunder till ditt teamtält som i år placeras på Krokshallstorget.

 Värdebevis/Fakturalag

Värdebevis – Kan enkelt delas ut till anställda och kunder. Ni köper värdebevisen till en fast kostnad av det lägsta priset fram till tävlingsdagen.

Fakturalag – När ni startar ett fakturalag får ni en inloggningslänk som era anställda använder för att anmäla sig. Efter avslutad tävling får ni en samlad faktura för hela arbetsplatsen.


 

T-shirt med eget tryck

Vi syns – och ni syns tillsammans – kan vara en bra tanke när du och ditt företag ställer upp i Kretsloppet. Beställ företagets egen t-shirt, välj färg och självklart finns det plats för er egen logga.
 


Kommunikationspaket

För att underlätta för er företagare har Kretsloppet tagit fram ett kommunikationspaket. Det innehåller texter och signaturer fritt för er att använda i er kommunikation och interna marknadsföring. 

Mat / Picknick

Förstärk teamkänslan i ert tält med en välsmakande picknick. Allt för att göra Kretsloppsdagen till ett minne och samtalsämne under hela året.

 

Löpträna med företaget

Passa på att ge dina medarbetare möjlighet att komma igång med löpträning, finna glädjen i konditionsträning och komma förberedda till Kretsloppet.
Kontakta Kretsloppets löpcoach Erik Wickström för att hitta ett upplägg med föreläsningar och ledarledda träningspass som passar just ert företag. 

Kontakta oss

Kontakta oss för tips om hur ni kan vara med och synas.
– Profilprodukter
– Banderoller
– Rollups
– Övrigt