Jubileumsåret 2018

Årets nyheter när det gäller bansträckningen blir nygammal. 2 och 5 kilometersdistanserna återgår till den bansträckning som många av er kommer att känna igen. Starten går som vanligt på Sven Erikssonsgatan och ni springer i riktning mot Sven Erikssons skolan, in mot staden.
En av anledningarna till den nygamla sträckningen är önskemål om en traditionell 5 kilometersbana. 10 kilometersbanan har även den sin startpunkt på Sven Erikssonsgatan men här går banan söder ut och svänger vid rondellen ut mot Druvefors. 10 km har samma bansträckning som förra året, (där förra årets nya milbana fått många positiva omdömen från er deltagare) Som vanligt kommer Kretsloppet att vara ett stadslopp – denna närhet gör det lätt för publiken att heja på samtliga deltagare.


 

T-shirt och medalj

Anmäler du dig tidigt – till 10 km, 5 km eller 5 km stavgång/gång och är bland de 2500 första – kan du stolt genomföra din distans i den unika JUBILEUMS T-SHIRTEN.

2000 av de yngre deltagarna får också varsin jubileums t-shirt. Även här gäller det – först till kvarn…

Alla deltagarna i Kretsloppet 2018 får jubileumsmedalj.


 

Underhållning

Energi behöver vi alla. Därför satsar årets Kretslopp på underhållning längs hela banan. Underhållning som kommer att höja feststämningen och därmed energin för
både löpare och publik. Varje halvkilometer träffar du på någon form av underhållning – företrädesvis musik.

Nytt för jubileumsåret är att hela loppet kommer att delas in i fyra zoner. Zoner där det kommer att bjudas på happenings av varierande slag. Spännande! 

Värdebevis – ett smidigt sätt att anmäla dina medarbetare

Kretsloppet har sedan starten blivit en både trevlig och viktig del i många företags personalsatsningar. Genom att beställa Värdebevis hittar du lätt dina medarbetare i startlistor och inte minst resultatlistorna.
Dela ut Värdebeviset till dina anställda så ser de själva till att anmäla sig via ett kodsystem som du kommer att få på skickat till dig via mailen.