DE ALLRA YNGSTA – FÖRST UT I KRETSLOPPET

Så är det dags för den stora dagen för våra yngsta. Kanske blir det första gången de får stå på startlinjen tillsammans med många andra…..

I Knattekretsloppet på 400 meter är det viktigaste inte vem som vinner utan om att låta våra yngsta prova på och få uppleva glädjen med att delta. Vem vet, kanske blir Kretsloppet starten till en framtid inom någon form av idrott? I så fall har Kretsloppet lyckats.

Först ut
Knattekretsloppet startar på Lilla Brogatan och går i mål på Allégatan. Loppet har tre olika starttider som ni kan välja fritt mellan: 10:15, 10:20 eller 10:25
Alla som deltar får en startpåse som innehåller ett säkerhetsband som skall fyllas i med namn och telefonnummer till anhörig.

Värm upp med Simba
Innan start kan alla barn värma upp med Borås Djurparks egna lejon, Simba. Dessutom får alla som deltar en fribiljett till Djurparken där de även kan besöka Simbaland.

Målgången
Vid målet kommer ICAs Paprica figurer att ta emot och heja på under de sista metrarna in mot målet. Av Papricafigurerna får deltagarna en present. När man har sprungit 400 meter är man trött och törstig – då smakar det gott med dryck från Brämhult juice.

Tänk på
Att inte störa barnen under loppet. Respektera avspärrningarna även vid målgången och låt barnen få sin medalj och dryck innan ni möter upp och kramar om era små.

OBS!
Om ni tappar bort varandra så finns uppsamlingsplatser. En på Stora Torget intill scenen. Den uppsamlingsplatsen är uppmärkt med stora BANANER. På Allégatan en bit norr om Hötorget finns uppsamlingsplatsen som är utmärkt med JORDGUBBAR.
Visa gärna era barn dessa platser innan start, i fall att ni skulle komma ifrån varandra.