KRETSLÖPARNA

En av årets nyheter 2019 är projekt ”Kretslöpare”. Projektet innebär att två personer får chansen att få ta del av tips och kompetens från våra partners Avonova, Fotriktigt och coach Erik Wickström. Målsättningen är att de skall med deras tips och kompetens få bästa förutsättningarna för att komma väl förberedda till startlinjen den 14 september. Följ deras resa via på kretsloppetiboras.se, sociala medier och nyhetsbrev för inspiration och motivation.

UPPSTART PÅ FOTRIKTIGT
I början av mars månad sökte Kretsloppet två ”Kretslöpare” att stötta längs vägen mot folkfesten i Borås den 14 september. Det kom massvis med ansökningar och till slut blev Jennie Svensson och Magnus Stedt de lyckliga vinnarna.

Läs hela artikeln i Kretsloppets magasin

KRETSLÖPARNA TESTADE KONDITIONEN
I slutet av mars gjorde våra Kretslöpare Jennie Svensson och Magnus Stedt ett första konditionstest på Avonova under ledning av Catharina Ramhult. Här kan du ta del av resultaten.

Läs hela artikeln

DJUPANALYS AV LÖPSTEGET
Våra Kretslöpare fortsätter att utvecklas som löpare. Nyligen fick Jennie Svensson och Magnus Stedt sin löpteknik testad med Salming Runlab på Fotriktigt i Borås.

Läs hela artikeln

JENNIE OCH MAGNUS TRÄNINGSPROGRAM
Efter tester och samtal på Avonova har Catharina Ramhult tagit fram detta träningsprogram på tre löppass per vecka för vecka 13-20 (25 mars-19 maj).

Läs hela artikeln

INTERVALLTRÄNING FÖR KRETSLÖPARNA
Vi är framme i juni månad och årets Kretslöpare, Jennie Svensson och Magnus Stedt, fortsätter att göra framsteg mot Kretsloppet.

Läs hela artikeln

NYA TRÄNINGSPROGRAM FÖR JENNIE OCH MAGNUS
Träningen går framåt för våra Kretslöpare Jennie Svensson och Magnus Stedt. Här kommer deras nya träningsprogram från maj till juli, framtagna av Catharina Ramhult på Avonova.

Läs hela artikeln

PERSONLIGA REKORD FÖR KRETSLÖPARNA
Ett halvår efter starten är våra Kretslöpare i bättre löpform än någonsin. Kretsloppets nya projekt fick ett lyckosamt första år.

Läs hela artikeln