AVLOPPET

En av årets nyheter är träningstävlingen Avloppet som arrangeras med Borås Energi och Miljö. Ett perfekt tillfälle att under avslappnade former testa löpsteget inför Kretsloppet.

Alla som deltar är med i en utlottning av två startplatser till Kretsloppet i Borås den 14 september.

En ca 6 km lång bana med mestadels grus som underlag. Vi startar vid Kronängs IP och går i mål på Energi- och Miljöcenter på Sobacken. Bansträckningen kommer att presenteras på hemsidan längre fram. Sträckningen kommer att vara markerad, fast utan kilometerskyltar.

Information

23 maj klockan 18:00 Kronängs IP, Schaktgatan 1, Borås.
Alla deltar med tidtagning som sköts manuellt utan chip. Max 100 platser.
Det kommer inte att finnas några vätskekontroller så ta med egen dryck om du behöver det. Det går bra att skicka med eventuella överdragskläder med transportbil från starten till målet. Vid målgång serveras lättare förtäring.
Hämta din nummerlapp på Borås Energi och Miljö, Västerlånggatan 10 (öppet mån–tor: 08:00–16:00, lunchstängt 12:00–13:00) från och med den 20/5 fram till kl 16:00 den 23/5. Alternativt hämta ut den på plats vid start, senast kl 17:30.
Självklart tycker vi att ni som har möjlighet tar cykeln till start. Ni som behöver ta bilen, samåk gärna. Begränsat antal parkeringsplatser finns vid grusplanen på Kronängs IP.
Gratis biogasbuss avgår från Ryahallen kl 17:15 för avfärd till starten 18:00 på Kronängs IP. Från Sobacken kommer buss att avgå mot stan kl 19:00 och 19:30 som stannar vid Kronängs IP samt Ryahallen.
 

TID KVAR: