PERSONLIGA REKORD FÖR KRETSLÖPARNA

Ett halvår efter starten är våra Kretslöpare i bättre löpform än någonsin. Kretsloppets nya projekt fick ett lyckosamt första år.
I mars sökte Kretsloppet två ”Kretslöpare” att stötta längs vägen mot folkfesten i Borås den 14 september. Det kom massvis med ansökningar och till slut blev Jennie Svensson och Magnus Stedt de lyckliga vinnarna.

Jennie och Magnus fick en startplats till Kretsloppet, löparskor, löpteknikanalys, konditionstest, träningsprogram och en träningsbok.

Bra insatser i Kretsloppet
Under året har de tränat på bra och via våra gemensamma träffar har vi sett att de utvecklats i rätt riktning.

På examensprovet fick de med beröm godkänt, då båda lyckades slå personbästa på milen. Jennie sprang på 46.41 min och Magnus kom in på 51.59 min.

Bestående förändringar
För Jennie har den viktigaste skillnaden i träningen varit att hon börjat springa intervaller oftare.

– Tidigare har jag rört på mig regelbundet, men dragit mig för den högintensiva träningen. Det är fortfarande inte min favorit, men jag inser ju hur viktig intervallträningen är för min löpform, så jag gör det ändå.

För Magnus, som tidigare varit en periodare när det kommer till träning, har året nästan inneburit en livsstilsförändring.

– Jag har nog aldrig tränat så mycket och regelbundet samt varit i sådan form som jag är efter den här “kretslöparresan”. Motivationen är på topp och jag är redo att ta mig an fler lopp och framförallt fortsätta med träningen. Det här har verkligen betytt mycket för mig.

Under våren 2020 siktar Kretsloppet på att dra igång en ny säsong med Kretslöpare!