Vanligaste frågorna

Anmälan kan göras på hemsidan t.o.m. tävlingsdagen, senast en timma före respektive sträckas starttid. Anmälan kan göras i Kretsloppets informationstält på Stora Torget 12-14 september på följande tider: 12/9-13/9 kl. 10.00 -18.00 och 14/9 från kl. 08.30 fram till en timma före respektive sträckas starttid. Anmälan till 400 m samt stavgång/gång utan tidtagning kan göras fram till 30 minuter före starttid.
Läs mer om anmälningsavgifter och betalningsformer
Du kan anmäla dig till Kretsloppet på något av följande sätt: Registrera din anmälan på hemsidan och betala sedan anmälningsavgiften direkt enligt följande alternativ.
Betalningssätt individuell anmälan. Du betalar enkelt anmälningsavgiften på hemsidan direkt med kontokort (MasterCard, Visa), eller internetbank (Swedbank). Du kan anmäla och betala för flera deltagare vid ett och samma betalningstillfälle. Betalningsmottagare är Korpen Borås. Du kan också betala genom att i förväg köpa värdebevis. Du registrerar dig sedan enkelt genom att gå in på anmälan här på hemsidan, väljer sträcka och fyller i övriga uppgifter i anmälningsformuläret och slutligen anger du din värdebeviskod när du kommer till betalning.
Hos Korpen, på Allégatan 59 i Borås, kan du betala anmälningsavgiften och få hjälp med att registrera din anmälan till Kretsloppet. Här kan du också köpa till tillägg som badavgift, medalj, diplom.
10 km löpning från elitlöpare till motionär, individuellt eller i lag. Tidtagning, lägsta ålder 13 år.
5 km löpning för alla, individuellt eller i lag. Tidtagning, lägsta ålder 11 år.
5 km stavgång/gång, individuellt eller i lag. Särskild klass för alla som vill gå med eller utan stavar. Möjlighet att välja tidtagning för de som önskar. lägsta ålder 11 år.

Lilla Kretsloppet 2 km. Individuellt eller i lag. Tidtagning. För barn 7-12 år.
Knattekretsloppet 400 m för barn till och med 7 år (utan tidtagning).
Ja det går bra. Lagets kontaktperson loggar in med lagets inloggningsuppgifter på ''Vår Lagsida'', väljer sedan länken ''Ta in redan individuellt anmäld i laget'' i vänstermenyn och kommer då till en sida med följande text:
Här kan du ta in deltagare som redan anmält sig individuellt, i ert lag. De blir då lagdeltagare och kan vara med och påverka ert lagresultat om ni har minst fyra lagdeltagare i 10 km-loppet. Gör så här:
1. Ange användarnamn och lösenord som den individuellt anmälda fått på sin bekräftelse från Kretsloppet.
2. Du får upp en sida med deltagarens uppgifter där du bekräftar att denne ska ingå i ert lag.
3. Därefter kommer du till listan med alla lagdeltagare och kan kontrollera att den nya deltagaren har kommit med i ert lag.
Ja, på Min sida / Vår Lagsida kan du fram till och med 25 augusti, själv gå in och byta till det du önskar. Du loggar in med användarnamn (din e-postadress) och det lösenord som du fått på din bekräftelse från Kretsloppet. *Gäller inte 2 km eller 400 m.
Ja, på Min sida / Vår Lagsida kan du fram till och med 25 augusti, själv gå in och byta till det du önskar ( i mån av lediga storlekar som finns kvar att välja). Du loggar in med användarnamn (din e-postadress) och det lösenord som du fått på din bekräftelse från Kretsloppet.
Ja, på Min sida / Vår Lagsida kan du fram till och med 25 augusti, själv gå in och byta till det du önskar. Du loggar in med användarnamn (din e-postadress) och det lösenord som du fått på din bekräftelse från Kretsloppet.
På Min sida / Vår Lagsida finns ett fält där du kan fylla i din registrerade e-postadress för att få lösenordet skickat.
Ja, du kan anmäla dig med ditt värdebevis t.o.m. tävlingsdagen men du kan inte vinna på ditt startnummer i Kretsloppslotteriet.
Startbevis med information om var du ska hämta ditt startpaket finns att ladda ner på Min sida från och med 5 september. Du får då också ett e-postmeddelande om detta.
Avbeställningsförsäkringen innebär att Kretsloppet i Borås återbetalar anmälningsavgiften om du personligen drabbas av skada eller akut sjukdom och inte kan delta i Kretsloppet 2019. Orsaken ska kunna styrkas med läkarintyg. Om du inte kan delta skickar du ditt läkarintyg till oss antingen via post till Kretsloppet i Borås, Allégatan 59, 503 37 Borås eller via mejl till support@kretsloppetiboras.se Det går även att skicka in läkarintyget efter loppet, dock högst en vecka efter. Avbeställningsförsäkringen kostar 50 kr och ska tecknas samtidigt med anmälan till Kretsloppet. Avbeställningsförsäkringen börjar gälla i samband med köpet och upphör i samband med att evenemanget påbörjas.
Din startplats får inte överlåtas till någon annan, av säkerhetsskäl måste vi veta att deltagaren är den person som är registrerad på ett visst startnummer. Ditt startnummer är med i Kretsloppslotteriet och du kan vinna någon av högvinsterna oavsett om du deltar i loppet eller ej (gäller 5 km, 5 km stavgång/gång och 10 km).
Kretsloppet i Borås har beslutat att man får ta med sig hund under följande förutsättningar.
1. Deltagare med hund startar längst bak i sista startgrupp i 5 km, 5 km stavgång/gång och 10 km.
2. Hundförare skall hålla hund kopplad och har personligt ansvar för sig och sin hund och skall visa hänsyn mot övriga deltagare.
Ja, det får du. Löpare med traditionella barnvagnar startar längst bak i sista startled. Springer du med en så kallad joggingvagn eller dylikt med tre stora hjul får du starta längst bak i det led du anser dig höra hemma i, dock inte startled 1. Observera att du har det fulla ansvaret för att barnet är försäkrat, eftersom hen inte är deltagare i loppet.
Alla som angivit sitt mobilnummer och anmält sig senast 4 september får också startbevis direkt i mobilen. Skickas den 5 september.