I SAMARBETE MED BORÅS ENERGI OCH MILJÖ

För fjärde året i rad arrangerar vi Avloppet tillsammans med vår miljöpartner och medgrundare, Borås Energi och Miljö. Loppet ingår i Kretsloppscupen och har en härligt kuperad bana som garanterat höjer pulsen. Banan går på mestadels grus och leder ut på avloppsrören som går mot Sobacken miljöcenter. Nytt för i år är att loppet både startar och går i mål på Sobacken miljöcenter.

AVLOPPET
21 april, 6 km

pokal_icon

Ingår i Kretsloppscupen

Starttid
18:00

Start
Sobacken

Mål
Sobacken

Distans
6 km

Datum
21 april

Anmälningsavgift
249 kronor

Åldrar
13 år – uppåt

TÄVLINGSINFORMATION

Anmälan

Anmälan och betalning sker direkt på hemsidan t.o.m. 21 april senast 30 minuter innan start. Du betalar enkelt anmälningsavgiften med kort och det går bra att betala för flera deltagare vid ett och samma betalningstillfälle.

Laganmälan

Det går bra att skapa lag till samtliga månadslopp, dock tävlar alla individuellt i alla lopp i Kretsloppscupen. Om ni vill skapa lag så gör ni det när en deltagare anmäler sig genom att trycka på knappen “skapa lag” under rullistan med lagnamn.

Din RaceID-profil

Vid anmälan väljer du att logga in och anmäla dig med din RaceID-profil eller skapa en ny profil i anmälan, om du inte har en sedan tidigare. För att delta i Kretsloppscupen krävs att du anmäler dig med samma RaceID-profil till samtliga månadslopp. När din anmälan och betalning är registrerad får du ett bekräftelsemejl.

Race-ID-profil

Parkering

Parkering finns på Sobacken.

Digitalt lopp

På grund av rådande restriktioner kommer AVLOPPET att genomföras som en digital tävling. Vi väljer detta upplägg för att vi anser att det är viktigt att motivera till motion och till att komma ut i nya miljöer. Vid start/mål och utmed banan kommer det finnas gott om stora ytor för att enkelt kunna hålla avstånd till varandra om ni är flera som springer/går. Du väljer själv när du vill springa/gå banan under perioden 13 maj kl. 00:01 till den 23 maj kl. 23:59. Banan är snitslad och start/mål kommer vara utmärkt. Den 20 maj mellan kl. 16:30-18:30 kommer Kretsloppet och Borås Energi och Miljö att vara på plats vid Start/mål.

Priser/Resultat

Tävlingsresultat presenteras löpande via länk som du når via Kretsloppets Hemsida. Eventuella vinster och utlottningsvinster presenteras på sociala medier.

Återbetalning och överlåtelse

Kan loppet inte genomföras alls och blir inställt gäller Kretsloppets återbetalningsgaranti.
Av säkerhetsskäl tillåter vi inte överlåtelse av startplats då vi måste kunna säkerställa att startnummer stämmer in på registrerad deltagare.

Anmälan företag/organisation

Om ni är ett företag eller organisation som vill anmäla er och betala genom faktura så måste ni beställa en värdekod som ni kan använda vid era deltagares individuella anmälan.

Ni beställer värdekoder HÄR så återkommer vi inom någon dag med bekräftelse och kod.

Koden använder sedan era deltagare när de fyller i sin individuella anmälan. Ni anger koden i rabattkodsfältet.

Fakturan skickas i oktober när alla loppen i Kretsloppscupen är över.

Om du har frågor angående anmälan eller fakturering så kan du kontakta karin.norrbin@korpenboras.se eller 033-120410