KRETSLÖPARNA

“Kretslöpare” är ett projekt där två personer får chansen att få ta del av tips och kompetens från våra partners Avonova, Fotriktigt och coach Erik Wickström. Målsättningen är att de skall med deras tips och kompetens få bästa förutsättningarna för att komma väl förberedda till startlinjen den 12 september.
Följ deras resa via kretsloppetiboras.se, sociala medier och nyhetsbrev för inspiration och motivation

UPPSTART PÅ FOTRIKTIGT

Caroline Wallin och Eric Albertsson är årets kretslöpare. Vi kommer att följa deras resa hela vägen till Kretsloppet 12 september.

Förra årets initiativ med kretslöpare gick över all förväntan. Jennie Svensson och Magnus Stedt tog stora kliv i sin egen träning och passade också på att inspirera massvis med andra till bättre löpträning och en mer aktiv livsstil.

Som kretslöpare får de två vinnarna startplats till Kretsloppet, löpskor, löpteknikanalys, konditionstest, träningsprogram och en träningsbok.

Kretsloppet uppmuntrade motionärer och soffliggare att söka till att bli årets kretslöpare via sociala medier och radio. Efter att ha gått igenom alla ansökningarna föll valet till sist på Caroline Wallin och Eric Albertsson.

Fotriktigt

CAROLINES OCH ERIKS TRÄNINGSPROGRAM

Efter tester och samtal på Avonova har Catharina Ramhult tagit fram anpassade träningsprogram.

Fotriktigt