SÄTT PERSONBÄSTA PÅ RYAVALLEN

I augusti får du chansen att spänna musklerna och öka tempot i Kretsloppets 3000 meterslopp på Ryavallen. Ett tillfälle du inte vill missa om du någon gång vill uppleva hur det är att springa på en bana och en chans att sätta personbästa på 3000 meter. Kom dit med företaget, vännerna eller själv med din vinnarskalle. Inte nog med att du har chans att utmana dig själv, du får dessutom chansen att springa med riktigt snabba löpare som är med och tävlar i olika heat.

3000 METERSLOPPET
3 KM - 25 AUGUSTI

3000m-2
pokal_icon

Ingår i Kretsloppscupen

Starttid
18:00
Start
Ryavallen, Borås
Mål
Ryavallen, Borås
Distans
3000 meter

Datum
25 augusti (virtuellt 27 augusti-4 september)

Anmälningsavgift
199 kronor
Åldrar
13 – uppåt

TÄVLINGSINFORMATION

Anmälan

Anmälan till fysiska loppet kan göras fram till en timme innan start den 25 augusti. Anmälan till det virtuella loppet kan göras fram till 4 september
Du betalar enkelt anmälningsavgiften på hemsidan direkt med kort, det går bra att betala för flera deltagare vid ett och samma betalningstillfälle. Olycksfallsförsäkring ingår i anmälningsavgiften.

Laganmälan

Det går bra att skapa lag till samtliga månadslopp, dock tävlar alla individuellt i alla lopp i Kretsloppscupen. Om ni vill skapa lag så gör ni det när en deltagare anmäler sig genom att trycka på knappen “skapa lag” under rullistan med lagnamn.

Din RaceID-profil

Vid anmälan väljer du att logga in och anmäla dig med din RaceID-profil eller skapa en ny profil i anmälan, om du inte har en sedan tidigare. För att delta i Kretsloppscupen krävs att du anmäler dig med samma RaceID-profil till samtliga månadslopp. När din anmälan och betalning är registrerad får du ett bekräftelsemejl.

Race-ID-profil

Digitalt Lopp

3000-metersloppet genomförs även som ett digitalt lopp. Du väljer själv när du vill springa/gå banan under perioden 30 maj kl. 00:01 till den 4 september kl. 23:59. Ryavallen är öppen 9-21 alla dagar och ni kan använda banorna så länge som ett arrangemang eller tävling inte pågår.

Registrering av tid

För att delta i cupen och för din chans att vinna utlottningsvinster måste din tid vara registrerad innan kl. 23:59 den 4 september. Resultatlistan uppdateras i realtid vilket gör att du kan enkelt följa upplösningen på din loppsida. Så här registrerar du din tid:

1. Logga in på din RaceID profil. Var noga med att använda samma mejladress som angavs vid anmälan.
2. Klicka på "My results" och scrolla ner till "Virtual Races".
3. Klicka på "Add Result" för loppet du vill ange resultat för.
4. Fyll i länk till din aktivitet från den tredjepartslösning du använt för tidtagning, exempelvis Garmin/Strava/Polar/Suunto etc (frivilligt)
5. Fyll i ditt resultat (HH:MM:SS)
6. Klart. Ditt resultat är nu inlagt och synligt i loppets publika resultatlista.

Nummerlappsutlämning

Din nummerlapp hämtar du ut tävlingsdagen vid startplatsen mellan kl. 16.45-17:45 om inget annat anges.

Återbetalning och överlåtelse

Kan loppet inte genomföras alls och blir inställt gäller Kretsloppets återbetalningsgaranti.
Av säkerhetsskäl tillåter vi inte överlåtelse av startplats då vi måste kunna säkerställa att startnummer stämmer in på registrerad deltagare.

Priser/Resultat

Alla vinster och utlottningspriser kommer att delas ut direkt på plats. Tävlingsresultat presenteras löpande via länk som du når via Kretsloppets hemsida.

Vätska

Vatten finns vid start och mål. Ta med egen flaska/mugg/kåsa.

Parkering för bil och cykel

Vid Ryavallen och Ryahallen.

Anmälan företag/organisation

Om ni är ett företag eller organisation som vill anmäla er och betala genom faktura så måste ni beställa en värdekod som ni kan använda vid era deltagares individuella anmälan.

Ni beställer värdekoder HÄR så återkommer vi inom någon dag med bekräftelse och kod.

Koden använder sedan era deltagare när de fyller i sin individuella anmälan. Ni anger koden i rabattkodsfältet.

Fakturan skickas i oktober när alla loppen i Kretsloppscupen är över.

Om du har frågor angående anmälan eller fakturering så kan du kontakta karin.norrbin@korpenboras.se eller 033-120410