KRETSLOPPETS LÅNGLOPP

En halvmara i Borås
Nu är äntligen tid för en halvmara i Borås. Oavsett om du är en van distanslöpare, eller vill ge dig själv en extra utmaning kommer nu chansen att få springa en halvmara i Borås. Kretsloppets långlopp är ett varvlopp där varje varv är ca 5,15 km (första varvet lite längre) på en flack. Har du inte sprungit en halvmara tidigare är detta ett ypperligt tillfälle att testa och uppleva tjusningen med att springa ett långt lopp.

21 KM - LÖRDAG 3 JULI

karta-langlopp
Starttid
10:00
Start
Slutet av Saltemadvägen utanför Borås Camping
Mål
Utanför Erikslundshallen
Distans
21,1 km. Främst cykelbana på asfalt (Almenäsvägen) och bred grusad stig (Trollstigen)
Datum 2021
Lördag 3 juli (virtuellt 4-18 juli)
Anmälningsavgift
299 kronor (virtuellt 199 kr)
Åldrar
13 – uppåt
Stifa
2,3 (48 höjdmeter på 21,1 km)
pokal_icon

Ingår i Kretsloppscupen

TÄVLINGSINFORMATION

Anmälan

Anmälan kan göras på hemsidan t.o.m. senast kl. 08:30 tävlingsdagen. Det går även bra att anmäla sig direkt på plats tävlingsdagen kl. 08.30 – 09.30.
Du betalar enkelt anmälningsavgiften på hemsidan direkt med kort, det går bra att betala för flera deltagare vid ett och samma betalningstillfälle. Olycksfallsförsäkring ingår i anmälningsavgiften.

Laganmälan

Det går bra att anmäla lag till samtliga månadslopp, dock tävlar alla individuellt i kretsloppscupen. Lagledaren anmäler ett eller flera lag.
När laganmälan är registrerad får du som lagkapten ett bekräftelsemail från RaceSupport med länk till din personliga RaceID profil. Inom 24h (vardagar) kommer information via mail när det är möjligt för deltagarna att börja anmäla sig till önskade lopp. Samtliga deltagare anmäler sig själva till önskat lopp och väljer laget man vill tillhöra i rullistan för “Lagtävling”. Du som lagkapten blir automatiskt publicerad i lagbildningslistan.

Ni väljer betalningsform när ni registrerar och anmäler ett lag.
- Alternativ 1 - Faktura. Skickas efter genomfört lopp
- Alternativ 2 - Direkt på hemsidan med kontokort.
- Alternativ 3 - Köp/beställ önskat antal värdebeviskoder mot faktura

Lag som valt betalning via faktura eller värdebeviskoder får en kod/koder som samtliga deltagare skall använda vid anmälan till önskat lopp.

Bilda ert lag här.

Din RaceID-profil

Vid anmälan väljer du att logga in och anmäla dig med din RaceID-profil eller skapa en ny profil i anmälan, om du inte har en sedan tidigare. För att delta i Kretsloppscupen krävs att du anmäler dig med samma RaceID-profil till samtliga månadslopp. När din anmälan och betalning är registrerad får du ett bekräftelsemejl med länk till ditt kvitto i din RaceID-profil, länk till detaljerad tävlingsinfo på Kretsloppets hemsida och länk till aktuella startlista för loppet.

Race-ID-profil

Nummerlappsutlämning

Din nummerlapp hämtar du ut tävlingsdagen vid startplatsen mellan kl. 08.45-09:45 om inget annat anges.

Återbetalning och överlåtelse

Kan loppet inte genomföras alls och blir inställt gäller Kretsloppets återbetalningsgaranti.
Av säkerhetsskäl tillåter vi inte överlåtelse av startplats då vi måste kunna säkerställa att startnummer stämmer in på registrerad deltagare.

Priser/Resultat

Alla vinster och utlottningspriser kommer att delas ut direkt på plats. Tävlingsresultat presenteras löpande via länk som du når via Kretsloppets hemsida.

Vätska

Vatten finns vid start och mål. Ta med egen flaska/mugg/kåsa.

Parkering för bil och cykel

Parkering vid Ryavallen och Ryahallen.

Värdebeviskod

Ge bort en startplats till en vän, kollega eller familjemedlem. Köp en värdebeviskod som används vid anmälan/betalning. Värdebeviskoder beställs/köps hos Korpen Borås, karin.norrbin@korpenboras.se eller tel: 033-120410.

Förhållning till rådande restriktioner

För allas trygghet kan vi beroende på pandemiläget behöva anpassa loppet. Vi är förberedda på olika anpassningar som tex fler startgrupper, olika starttider, löpande starttid under ex. 1 timme från loppets utsatta starttid.

Loppet kan även genomföras som ett ”Öppet Lopp”, vilket innebär att varje deltagare själv ansvarar för sin tidtagning genom RaceIDs plattform för att vara med i resultatlistan och samla poäng i Kretsloppscupen. Mer info om detta kommer så snart vi vet mer.