KRETSLOPPETS SKOGSLOPP

En härlig naturupplevelse
Skogsloppet är först ut av månadsloppen som ingår i Kretsloppscupen. Ett lopp för alla som älskar känslan av att springa/gå på mjukare underlag som stigar och grusvägar. Anmäl dig och upplev skogen i Nordtorp tillsammans med oss.

5 KM TERRÄNGSPÅR - 24-30 APRIL

Starttid
Start
SOK-stugan Nordtorp
Mål
SOK-stugan Nordtorp
Distans
5 km terrängspår. Ca 800 meter asfalt, resten stig, grusväg och elljusspår.
Datum 2021
24-30 april
Anmälningsavgift
100 kronor
Åldrar
13 år – uppåt
Totalstigning
Ca 50 höjdmeter
pokal_icon

Ingår i Kretsloppscupen

TÄVLINGSINFORMATION

Anmälan

Anmälan och betalning sker direk på hemsidan t.o.m. 30 april Du betalar enkelt anmälningsavgiften med kort och det går bra att betala för flera deltagare vid ett och samma betalningstillfälle.

Laganmälan

Det går bra att anmäla lag till samtliga månadslopp, dock tävlar alla individuellt i kretsloppscupen. Lagledaren anmäler ett eller flera lag.
När laganmälan är registrerad får du som lagkapten ett bekräftelsemail från RaceSupport med länk till din personliga RaceID profil. Inom 24h (vardagar) kommer information via mail när det är möjligt för deltagarna att börja anmäla sig till önskade lopp. Samtliga deltagare anmäler sig själva till önskat lopp och väljer laget man vill tillhöra i rullistan för “Lagtävling”. Du som lagkapten blir automatiskt publicerad i lagbildningslistan.

Ni väljer betalningsform när ni registrerar och anmäler ett lag.
- Alternativ 1 - Faktura. Skickas efter genomfört lopp
- Alternativ 2 - Direkt på hemsidan med kontokort.
- Alternativ 3 - Köp/beställ önskat antal värdebeviskoder mot faktura

Lag som valt betalning via faktura eller värdebeviskoder får en kod/koder som samtliga deltagare skall använda vid anmälan till önskat lopp.

Bilda ert lag här.

Din RaceID-profil

Vid anmälan väljer du att logga in och anmäla dig med din RaceID-profil eller skapa en ny profil i anmälan, om du inte har en sedan tidigare. För att delta i Kretsloppscupen krävs att du anmäler dig med samma RaceID-profil till samtliga månadslopp. När din anmälan och betalning är registrerad får du ett bekräftelsemejl med länk till ditt kvitto i din RaceID-profil, länk till detaljerad tävlingsinfo på Kretsloppets hemsida och länk till aktuella startlista för loppet.

Race-ID-profil

Digitalt lopp

På grund av rådande restriktioner kommer Skogsloppet genomföras som en digital tävling. Vi väljer detta upplägg istället för att ställa in. Med anledning att vi anser att det är viktigt att motivera till motion och inspirera till att komma ut i nya miljöer. Vid start/mål och utmed banan kommer det finnas gott om stora ytor för att enkelt kunna hålla avstånd till varandra om ni är flera som springer/går. Du väljer själv när du vill springa/gå banan under perioden 24 april kl. 00:01 till den 30 april kl. 23:59. Banan är snitslad och start/mål kommer vara utmärkt. Den 29 april mellan kl. 16:00-18:00 kommer Kretsloppets funktionärer att vara på plats vid Start/mål.

REGISTRERING AV TID

För att delta i cupen och för din chans att vinna utlottningsvinster måste din tid vara registrerad innan kl. 23:59 den 30 april. Resultatlistan uppdateras i realtid vilket gör att du kan enkelt följa upplösningen på din loppsida. Så här registrerar du din tid:

1. Logga in på din RaceID profil. Var noga med att använda samma mejladress som angavs vid anmälan.
2. Klicka på "My results" och scrolla ner till "Virtual Races".
3. Klicka på "Add Result" för loppet du vill ange resultat för.
4. Fyll i länk till din aktivitet från den tredjepartslösning du använt för tidtagning, exempelvis Garmin/Strava/Polar/Suunto etc (frivilligt)
5. Fyll i ditt resultat (HH:MM:SS)
6. Klart. Ditt resultat är nu inlagt och synligt i loppets publika resultatlista.

Nummerlappsutlämning

Din nummerlapp hämtar du ut tävlingsdagen vid startplatsen mellan kl. 16.45-17:45 om inget annat anges.

Återbetalning och överlåtelse

Kan loppet inte genomföras alls och blir inställt gäller Kretsloppets återbetalningsgaranti.
Av säkerhetsskäl tillåter vi inte överlåtelse av startplats då vi måste kunna säkerställa att startnummer stämmer in på registrerad deltagare.

Priser/Resultat

Alla vinster och utlottningspriser kommer att delas ut direkt på plats. Tävlingsresultat presenteras löpande via länk som du når via Kretsloppets hemsida.

Vätska

Vatten finns vid start och mål. Ta med egen flaska/mugg/kåsa.

Parkering för bil och cykel

Vid SOK-stugans parkering.

Värdebeviskod

Ge bort en startplats till en vän, kollega eller familjemedlem. Köp en värdebeviskod som används vid anmälan/betalning. Värdebeviskoder beställs/köps hos Korpen Borås, karin.norrbin@korpenboras.se eller tel: 033-120410.

Förhållning till rådande restriktioner

För allas trygghet kan vi beroende på pandemiläget behöva anpassa loppet. Vi är förberedda på olika anpassningar som tex fler startgrupper, olika starttider, löpande starttid under ex. 1 timme från loppets utsatta starttid.

Loppet kan även genomföras som ett ”Öppet Lopp”, vilket innebär att varje deltagare själv ansvarar för sin tidtagning genom RaceIDs plattform för att vara med i resultatlistan och samla poäng i Kretsloppscupen. Mer info om detta kommer så snart vi vet mer.