EN HÄRLIG NATURUPPLEVELSE

Ett lopp för alla som älskar känslan av att springa/gå på mjukare underlag som stigar och grusvägar. Anmäl dig och upplev skogen i Nordtorp tillsammans med oss. Start och mål vid SOK stugan Nordtorp, loppet går på Nordtorps gulmarkerade bana

SKOGSLOPPET
5 KM - 30 MAJ TILL 5 JUNI

pokal_icon

Ingår i Kretsloppscupen

Starttid
Start
SOK-stugan Nordtorp
Mål
SOK-stugan Nordtorp
Distans
5 km terrängspår. Ca 800 meter asfalt, resten stig, grusväg och elljusspår.

Datum
30 maj – 5 juni

Anmälningsavgift
99 kronor

Åldrar
13 år – uppåt
Totalstigning
Ca 50 höjdmeter

TÄVLINGSINFORMATION

Anmälan

Anmälan och betalning sker direk på hemsidan t.o.m. 5 juni Du betalar enkelt anmälningsavgiften med kort och det går bra att betala för flera deltagare vid ett och samma betalningstillfälle.

Laganmälan

Det går bra att skapa lag till samtliga månadslopp, dock tävlar alla individuellt i alla lopp i Kretsloppscupen. Om ni vill skapa lag så gör ni det när en deltagare anmäler sig genom att trycka på knappen “skapa lag” under rullistan med lagnamn.

REGISTRERING AV TID

För att delta i cupen och för din chans att vinna utlottningsvinster måste din tid vara registrerad innan kl. 23:59 den 5 juni. Resultatlistan uppdateras i realtid vilket gör att du kan enkelt följa upplösningen på din loppsida. Så här registrerar du din tid:

1. Logga in på din RaceID profil. Var noga med att använda samma mejladress som angavs vid anmälan.
2. Klicka på "My results" och scrolla ner till "Virtual Races".
3. Klicka på "Add Result" för loppet du vill ange resultat för.
4. Fyll i länk till din aktivitet från den tredjepartslösning du använt för tidtagning, exempelvis Garmin/Strava/Polar/Suunto etc (frivilligt)
5. Fyll i ditt resultat (HH:MM:SS)
6. Klart. Ditt resultat är nu inlagt och synligt i loppets publika resultatlista.

Parkering för bil och cykel

Vid SOK-stugans parkering.

Digitalt lopp

Skogsloppet genomförs som ett digitalt lopp. Du väljer själv när du vill springa/gå banan under perioden 30 maj kl. 00:01 till den 5 juni kl. 23:59. Banan är snitslad och går på Nordtorps gulmarkerade bana med start/mål vi SOK stugan Nordtorp. kommer vara utmärkt. Den 2 juni mellan kl. 17:00-19:00 kommer Kretsloppets funktionärer att vara på plats vid Start/mål.

Din RaceID-profil

Vid anmälan väljer du att in och anmäla dig med din RaceID-profil eller skapa en ny profil i anmälan, om du inte har en sedan tidigare. För att delta i Kretsloppscupen krävs att du anmäler dig med samma RaceID-profil til logga l samtliga månadslopp. När din anmälan och betalning är registrerad får du ett bekräftelsemejl.

Race-ID-profil

Nummerlappsutlämning

Din nummerlapp hämtar du ut tävlingsdagen vid startplatsen mellan kl. 16.45-17:45 om inget annat anges.

Återbetalning och överlåtelse

Kan loppet inte genomföras alls och blir inställt gäller Kretsloppets återbetalningsgaranti.
Av säkerhetsskäl tillåter vi inte överlåtelse av startplats då vi måste kunna säkerställa att startnummer stämmer in på registrerad deltagare.

Priser/Resultat

Alla vinster och utlottningspriser kommer att delas ut direkt på plats. Tävlingsresultat presenteras löpande via länk som du når via Kretsloppets hemsida.

Vätska

Vatten finns vid start och mål. Ta med egen flaska/mugg/kåsa.

Anmälan företag/organisation

Om ni är ett företag eller organisation som vill anmäla er och betala genom faktura så måste ni beställa en värdekod som ni kan använda vid era deltagares individuella anmälan.

Ni beställer värdekoder HÄR så återkommer vi inom någon dag med bekräftelse och kod.

Koden använder sedan era deltagare när de fyller i sin individuella anmälan. Ni anger koden i rabattkodsfältet.

Fakturan skickas i oktober när alla loppen i Kretsloppscupen är över.

Om du har frågor angående anmälan eller fakturering så kan du kontakta karin.norrbin@korpenboras.se eller 033-120410

Förhållning till rådande restriktioner

För allas trygghet kan vi beroende på pandemiläget behöva anpassa loppet. Vi är förberedda på olika anpassningar som tex fler startgrupper, olika starttider, löpande starttid under ex. 1 timme från loppets utsatta starttid.

Loppet kan även genomföras som ett ”Öppet Lopp”, vilket innebär att varje deltagare själv ansvarar för sin tidtagning genom RaceIDs plattform för att vara med i resultatlistan och samla poäng i Kretsloppscupen. Mer info om detta kommer så snart vi vet mer.