EN ROLIG LAGTÄVLING SOM GER EXTRA KÄMPARGLÖD

Äntligen kan vi tävla tillsammans! Den 12 maj har alla taggade lag chansen att delta i Stafettloppet som garanterat kommer att väcka kämparglöden. Samla ihop familj, vänner eller kollegor och bilda lag med max tre deltagare per lag.

STAFETTLOPPET
3 X 3 KM - 12 MAJ

Starttid
18:00
Start
Borås skidstadion
Mål
Borås skidstadion
Distans
Tre sträckor på vardera 3 km. Främst bred grusad väg.

Datum
12 maj

Anmälningsavgift
699 kronor per lag

Åldrar
13 – uppåt

TÄVLINGSINFORMATION

Anmälan

Anmälan kan göras på hemsidan t.o.m. 12 maj senast en timme innan start.
Du betalar enkelt anmälningsavgiften på hemsidan direkt med kort, det går bra att betala för flera deltagare vid ett och samma betalningstillfälle. Olycksfallsförsäkring ingår i anmälningsavgiften.
När ni gör eran anmälan så anmäler ni alla tre deltagare samtidigt. Kom ihåg att den ordning ni anmäler dom är den ordning ni startar.
Loppet ger inga poäng till Kretsloppscupen

Laganmälan

Det går bra att anmäla lag till samtliga månadslopp, dock tävlar alla individuellt i kretsloppscupen. Lagledaren anmäler ett eller flera lag.
När laganmälan är registrerad får du som lagkapten ett bekräftelsemail från RaceSupport med länk till din personliga RaceID profil. Inom 24h (vardagar) kommer information via mail när det är möjligt för deltagarna att börja anmäla sig till önskade lopp. Samtliga deltagare anmäler sig själva till önskat lopp och väljer laget man vill tillhöra i rullistan för “Lagtävling”. Du som lagkapten blir automatiskt publicerad i lagbildningslistan.

Ni väljer betalningsform när ni registrerar och anmäler ett lag.
- Alternativ 1 - Faktura. Skickas efter genomfört lopp
- Alternativ 2 - Direkt på hemsidan med kontokort.
- Alternativ 3 - Köp/beställ önskat antal värdebeviskoder mot faktura

Lag som valt betalning via faktura eller värdebeviskoder får en kod/koder som samtliga deltagare skall använda vid anmälan till önskat lopp.

Bilda ert lag här.

LAGET

Samla familjen, vännerna eller kollegorna och bilda ett lag med tre deltagare. Ni tävlar i klasserna dam, herr eller mix (där minst en deltagare är av motsatt kön) Varje lagmedlem springer 3 km, vilket innebär ett varv på banan. Om någon i laget blir sjuk så är det okej att en lagmedlem springer två av sträckorna, dock inte direkt efter varandra. Det är viktigt att laget springer samtliga tre sträckor.

Race-ID-profil

Din RaceID-profil

Vid anmälan väljer du att in och anmäla dig med din RaceID-profil eller skapa en ny profil i anmälan, om du inte har en sedan tidigare. . När din anmälan och betalning är registrerad får du ett bekräftelsemejl.

Race-ID-profil

Anmälan företag/organisation

Om ni är ett företag eller organisation som vill anmäla er och betala genom faktura så måste ni beställa en värdekod som ni kan använda vid era deltagares individuella anmälan.

Ni beställer värdekoder HÄR så återkommer vi inom någon dag med bekräftelse och kod.

Koden använder sedan era deltagare när de fyller i sin individuella anmälan. Ni anger koden i rabattkodsfältet.

Fakturan skickas i oktober när alla loppen i Kretsloppscupen är över.

Om du har frågor angående anmälan eller fakturering så kan du kontakta karin.norrbin@korpenboras.se eller 033-120410

STAFETTPINNE OCH NUMMERLAPP

Varje deltagare får en nummerlapp och laget får en gemensam stafettpinne. Endast stafettpinnen innehåller ett chip som registrerar tider för start, mål och växlingar. Laget hämtar sin Stafettpinne och nummerlappar på startplatsen mellan kl. 16:45-17:45. Stafettpinnen återlämnas efter genomfört lopp.

TIDTAGNING

Tidtagningen startar på startskott. Tidtagningschip finns i stafettpinnen och tiden stannar då sista löparen korsar mållinjen. Tider redovisas både per lagmedlem/sträcka samt totalt för hela laget. Tänk på att ta det lugnt vid växlingen och ha stafettpinnen i höfthöjd när du passerar över tidtagningsmattan, detta för att säkerställa tidtagningen.

Återbetalning och överlåtelse

Kan loppet inte genomföras alls och blir inställt gäller Kretsloppets återbetalningsgaranti.
Av säkerhetsskäl tillåter vi inte överlåtelse av startplats då vi måste kunna säkerställa att startnummer stämmer in på registrerad deltagare.

Priser/Resultat

Alla vinster och utlottningspriser kommer att delas ut direkt på plats. Tävlingsresultat presenteras löpande via länk som du når via Kretsloppets hemsida.

Vätska

Vatten finns vid start och mål. Ta med egen flaska/mugg/kåsa.

Parkering för bil och cykel

Borås skidstadions parkering.

Förhållning till rådande restriktioner

För allas trygghet kan vi beroende på pandemiläget behöva anpassa loppet. Vi är förberedda på olika anpassningar som tex fler startgrupper, olika starttider, löpande starttid under ex. 1 timme från loppets utsatta starttid.

Loppet kan även genomföras som ett ”Öppet Lopp”, vilket innebär att varje deltagare själv ansvarar för sin tidtagning genom RaceIDs plattform för att vara med i resultatlistan och samla poäng i Kretsloppscupen. Mer info om detta kommer så snart vi vet mer.