pokal_icon

KRETSLOPPSCUPEN - EN UTMANING FÖR ALLA

Ge dig själv en riktig utmaning och delta i Kretsloppscupen, oavsett om du vill hitta motivation till att hålla igång träningen
eller vara med och tävla mot de allra bästa löparna. Totalt sex lopp ingår i Kretsloppscupen.

Alla som klarar målet att genomföra minst fyra av cupens sex lopp, erhåller Kretsloppscupens gåva

TÄVLINGSINFORMATION

Anmälan

Information om anmälan finns beskrivet under respektive lopps inbjudan på hemsidan. Alla som anmäler sig till något av cupens sex lopp deltar automatiskt i Kretsloppscupens individuella tävling.

Poängberäkning i Kretsloppscupen

Alla som deltar och tar sig i mål får 5 poäng i varje lopp. Topp 95 i varje lopp får extra poäng, där vinnaren får 100 poäng, tvåan 99 poäng, trean 98 poäng o.s.v. ner till placering 95 som får 6 poäng. Från placering 96 och därefter får samtliga deltagare 5 poäng.

Efter respektive lopp publiceras aktuell tabell för kretsloppscupens dam- respektive herrklass på hemsidan (namn, placering och totalpoäng). Resultaten/poängen från de lopp som en person deltagit i adderas ihop och utgör aktuell placering i Kretsloppscupens tabell.
OBS! Ingen registrering av resultat på digitala lopp görs efter att att cupens poängställning uppdaterats efter varje lopp. Deadline för registrering finns på respektive lopps hemsida.

Betalning

Information om våra betalningsalternativ finns beskrivet under respektive månadslopp

KRETSLOPPSCUPENS STÄLLNING

Totalsegrare Kretsloppscupen individuellt damklass/herrklass

Efter respektive lopp publiceras aktuell tabell för kretsloppscupens dam- respektive herrklass på hemsidan (namn, placering och totalpoäng). Resultaten/poängen från de lopp som en person deltagit i adderas ihop och utgör aktuell placering i Kretsloppscupens tabell. Kretsloppscupens totalsegrare är den person i (dam- respektive herrklass) som efter det att cupens sex lopp är genomförda, har uppnått högst poäng. Chansen att vinna cupen ökar, ju fler lopp du kan delta i av cupens sex lopp.

Kretsloppscupen paket

Kretsloppscupen - Betala för 5 men få 6 lopp!

Köp Kretsloppscupens paket och få ett lopp gratis!

I paketet ingår anmälan till följande 6 lopp:

Avloppet - 21 april
Skogsloppet - 30/5 - 5/6 (Digitalt lopp)
Långloppet - 18 juni
3000-meter loppet - 25 augusti
Kretsloppet (10 km) - 17 september
Kvällsloppet - 6 oktober

Pris: 1265 kr (ord. pris 1515 kr)

Paketerbjudandet går att köpa fram till 17 april

Du köper paket HÄR

Anmälan

I och med att du köper paketet så behöver du inte göra någon anmälan till respektive lopp utan vi ser till att du kommer med i startlistan till varje lopp i paketet.