VANLIGA FRÅGORNA

400 m. 145 kr t.o.m. 2 oktober

2 km. 235 kr t.o.m. 2 oktober

5/10 km. 420 kr t.o.m. 29 augusti. 495 kr fr.o.m. 29 augusti t.o.m. 12 september

Hos Korpen, Allégatan 59 i Borås, kan du betala anmälningsavgiften och få hjälp med att registrera din anmälan till Kretsloppet.

10 km löpning från elitlöpare till motionär, individuellt eller i lag. Tidtagning, lägsta ålder 13 år.
 
5 km löpning för alla, individuellt eller i lag. Tidtagning, lägsta ålder 11 år.
 
5 km stavgång/gång, individuellt eller i lag. Särskild klass för alla som vill gå med eller utan stavar. Möjlighet att välja tidtagning för de som önskar. lägsta ålder 11 år.

2 km Lilla Kretsloppet. Individuellt eller i lag. Tidtagning. För barn 7-12 år.

400 m Knattekretsloppet 400 m för barn till och med 7 år (utan tidtagning).

Ja det går bra. Lagets kontaktperson loggar in med lagets inloggningsuppgifter på ”Vår Lagsida”, väljer sedan länken ”Ta in redan individuellt anmäld i laget” i vänstermenyn och kommer då till en sida med följande text:
Här kan du ta in deltagare som redan anmält sig individuellt, i ert lag. De blir då lagdeltagare och kan vara med och påverka ert lagresultat om ni har minst fyra lagdeltagare i 10 km-loppet. Gör så här:
1. Ange användarnamn och lösenord som den individuellt anmälda fått på sin bekräftelse från Kretsloppet.
2. Du får upp en sida med deltagarens uppgifter där du bekräftar att denne ska ingå i ert lag.
3. Därefter kommer du till listan med alla lagdeltagare och kan kontrollera att den nya deltagaren har kommit med i ert lag.

Ja, på Min sida/Vår Lagsida kan du fram till och med 23 augusti, gå in och byta till det du önskar. Du loggar in med användarnamn (din e-postadress) och det lösenord som du fått på din bekräftelse från Kretsloppet. *Gäller inte 2 km eller 400 m.

Ja, på Min sida/Vår Lagsida kan du fram till och med 23 augusti, gå in och byta till den storlek du önskar.       (med reservation för att vissa storlekar kan vara slut)Logga in med användarnamn (din e-postadress) och det lösenord som du fått på din bekräftelse från Kretsloppet.

Ja, på Min sida/Vår Lagsida kan du fram till och med 23 augusti, gå in och byta till det du önskar. Logga in med användarnamn (din e-postadress) och det lösenord som du fått på din bekräftelse från Kretsloppet.

På Min sida/Vår Lagsida finns ett fält där du kan fylla i din registrerade e-postadress för att få lösenordet skickat.

Ja, du kan anmäla dig med ditt värdebevis t.o.m. tävlingsdagen

Startbevis med information om var du ska hämta ditt startpaket finns att ladda ner på Min sida från och med 3 september. Startbevis via SMS skickas också ut den 9 september.

Ja, om du köpt till avbeställningsskydd (50 kr) i samband med anmälan till Kretsloppet. Avbeställningsförsäkringen innebär att Kretsloppet i Borås återbetalar anmälningsavgiften om du personligen drabbas av skada eller akut sjukdom och inte kan delta i Kretsloppet 2020. Orsaken ska kunna styrkas med läkarintyg.

Din startplats får inte överlåtas till någon annan. Av säkerhetsskäl måste vi veta att deltagaren är den person som är registrerad på ett visst startnummer.

Ja, om du deltar längst bak i sista startgrupp på 5 km stavgång/gång, 5 km eller 10 km. Hunden skall vara kopplad och hundförare har personligt ansvar för sin hund och skall visa hänsyn till övriga deltagare.

Ja, det får du. Löpare med traditionella barnvagnar startar längst bak i sista startled. Springer du med en så kallad joggingvagn eller dylikt med tre stora hjul får du starta längst bak i det led du anser dig höra hemma i, dock inte startled 1. Observera att du har det fulla ansvaret för att barnet är försäkrat, eftersom hen inte är deltagare i loppet.

Alla som angivit sitt mobilnummer och anmält sig senast 8 september får också startbevis direkt i mobilen. Skickas den 9 september.